suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Familia ry

Vapaaehtoistoiminta

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Familian vapaaehtoisena edistät kahden kulttuurien perheiden, pariskuntien ja nuorten yhdenvertaisuutta suomalaisessa yhteiskunnassa. Vapaaehtoisena saat myös mahdollisuuden vaikuttaa toimintaamme sekä hyödyntää omaa osaamistasi ja kokemuksia toisten hyväksi. Vapaaehtoisena voit myös tutustua ihmisiin eri puolilta maailmaa ja samalla oppia heiltä paljon uutta. Vapaaehtoisena voit verkostoitua ja k ...

Toimi näin

Lisätietoja Familian vapaaehtoistoiminnasta sekä ohjeet kuinka ilmoittautua toimintaan mukaan löydät nettisivuiltamme.

Kenelle ja millä ehdoin

Kuka voi toimia vapaaehtoisena Familiassa?

Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi, jos haluat edistää kahden kulttuurin perheiden hyvinvointia Suomessa! Tietyt vertaisryhmät edellyttävät, että sinulla on kokemusta, joko omakohtaista tai työn kautta saatua kokemusta osallistujien elämästä. Arvostamme tavallisten ihmisten tietoja ja taitoja - sinun ei tarvitse olla huippuosaaja, jotta voit toimia vapaaehtoisena.

Suurin osa toiminnastamme pidetään joko englanniksi tai suomeksi, mutta kehittäisimme mielellämme myös muunkielistä toimintaa. Kerrothan meille, mikäli haluat ohjata toimintaa kielelläsi!

Vapaaehtoistoimintamme on joustavaa ja huomiomme elämäntilanteesi tarjoamalla hyvin erilaisia ja eripituisia vapaaehtoistehtäviä, jotka eivät välttämättä vaadi pitkää sitoutumista.

Tarjoamme vapaaehtoistehtäviä myös verkossa, joten voit osallistua vapaaehtoistoimintaan mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

Familia vastustaa syrjintää ja olet tervetullut vapaaehtoiseksi riippumatta sukupuolestasi, sukupuolisesta suuntautumisestasi, iästä, koulutustasosta, poliittisesta suuntautumisesta, uskonnosta, kielitaidosta, alkuperämaasta tai vammaisuudesta.

Palvelun toteuttaa

Familia ry

Palvelusta vastaa

Familia ry
Tekstistä vastaa: Familia ry
Päivitetty: 24.2.2022