suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkanmaan hyvinvointialue

Vammaisten päivätoiminta

  • Palvelu
  • 23 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Vammaisten päivätoiminta on kodin ulkopuolella järjestettyä sosiaalista vuorovaikutusta edistävää toimintaa. Toiminnan avulla pyritään vahvistamaan niitä taitoja, joita tarvitset selviytyäksesi mahdollisimman omatoimisesti arkielämän toiminnoista. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea elämänlaatuasi ja hyvinvointiasi sekä lisätä kontaktejasi kodin ulkopuolelle.

Taitojen ja tarpeiden määrittelemisek ...

Toimi näin

Kun tarvitset tietoa ja neuvontaa vammaispalveluihin liittyen, ota ensisijaisesti yhteyttä Pirkanmaan Kotitoriin puhelimitse, sähköpostitse tai chat-palvelussa. Pirkanmaan Kotitori on yleinen ohjaus- ja neuvontapiste ikääntyneille, vammaisille henkilöille sekä mielenterveys- ja päihdeasioissa tukea tarvitseville ja heidän läheisilleen.

Jos olet jo palveluiden piirissä, voit olla yhteydessä sähköpostitse oman alueesi vammaispalveluihin. Sähköpostiosoitteen löydät kohdasta puhelinasiointikanavat.

Vammaispalveluiden ammattihenkilö selvittää yhdessä sinun ja läheistesi kanssa tilannettasi ja tuen tarvetta, sekä neuvoo ja ohjaa sinut oikean palvelun piiriin. Neuvonta on sinulle maksutonta.

Kenelle ja millä ehdoin

Voit hakea palvelua vammaisuuden perusteella. Päivätoiminta on tarkoitettu sinulle, jos vamman tai sairauden vuoksi et voi osallistua sosiaalihuoltolaissa tarkoitettuun työtoimintaan ja tai toimeentulosi perustuu pääosin sairauden tai työkyvyttömyyden perusteella myönnettäviin etuuksiin.

Palvelun toteuttaa

Pirkanmaan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Pirkanmaan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Pirkanmaan hyvinvointialue
Päivitetty: 15.5.2023