suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kotkan kaupunki

Vammaispalvelulain alainen lomahoito Mussalon koulun pienryhmien oppilaille

  • Palvelu
  • Kotka
  • Julkinen palvelu
Alue Kotka
Palvelun kieli suomi

Vammaispalvelulain alaista lomahoitoa järjestetään Mussalon koulun erityisopetuksen pienryhmien oppilaille takaamaan oppilaiden turvalliset päivät koulujen loma-aikoina mielekkään tekemisen parissa. Lomahoitoa järjestetään koulujen loma-aikoina arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7-16, mikäli hoidon tarvetta on riittävän monella oppilaalla. Syys-, joulu- ja talviloman hoitopäivät päätetään erikseen lukuvuosittain. Hoitoa ei välttämättä tarjota lomien kaikkina päivinä. Kesällä hoitoa tarjotaan pääsääntöisesti kesä- ja elokuussa, mutta hoitopäivät vahvistetaan lukuvuosittain. Kesällä hoidon järjestämisessä on pääsääntöisesti viiden viikon tauko (heinäkuussa).

Toiminta tukee lasten kehitystä ja kasvua, edistää hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta, ennaltaehkäisee syrjäytymistä ja lisää osallisuutta.

Opetustoimi vastaa toiminnan järjestämisestä. Toiminnan suunnittelussa tehdään tarvittaessa yhteistyötä Vammaispalvelun kanssa.


Toimi näin

Lisätietoja saat tarvittaessa Mussalon koululta tai Opetustoimen hallinnosta koordinaattorilta.


Kenelle ja millä ehdoin

Vammaispalvelulain alaiseen lomahoitoon voivat hakea Mussalon koulun erityisopetuksen pienryhmien oppilaat, joiden vanhemmat ovat työssä tai opiskelevat päätoimisesti ja joilla on todellinen hoidon tarve koulun loma-aikoina.

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Kotkan kaupunki