suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Napapiirin Energia ja Vesi Oy

Valokuitulaajakaista

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Yksityinen palvelu

Nopean yhteyden avulla käytät nettiä sekä tv- ja viihdepalveluita useilla eri laitteilla yhtäaikaisesti.

Valokuituliittymä avaa myös mahdollisuuden tulevaisuuden kehittyvien digitaalisten palveluiden käyttöönotolle. Toimintavarma yhteys mahdollistaa mm. moniulotteiset televisio-, viihde- ja pelipalvelut, etätyöskentelyn, älykodin ominaisuudet, turvapalvelut sekä etäterveydenhoidon.

Maahan kaivettu kaapeli ei ole altis sääilmiöille eikä yhteys pätki. Toisin kuin langattomissa yhteyksissä, käyttäjien määrä tai huono sää eivät vaikuta yhteyksiin.

Huippunopealla ja toimintavarmalla nettiyhteydellä saat kaiken hyödyn irti valokuituliittymästäsi. Valittavanasi ovat nopeusvaihtoehdot 250-1000 Mbit/s. Kaistaa riittää kaikkien perheenjäsenten samanaikaiseen netin käyttöön.

Valitse kaveriksi Kaapelitelevisiopalvelu, niin saat valokuituyhteyden kautta laajan peruskanatarjonnan HD-laadulla. Lisäksi saatavilla on kattava valikoima erikseen tilattavia maksukanavia ja kanavapaketteja.

Toimi näin

Valitse yhteysnopeus ja haluamasi lisäpalvelut sekä ja pyydä tarjous. Lähetämme sinulle tarjouksen, joka sisältää kustannusarvion ja toimitusajan laajakaistayhteydellesi.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun yksityiskohtainen sisältö on esitelty toimitusehdoissa. Laajakaistan lisäksi tarvitset Neven Kodin Valokuituliittymän.

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNapapiirin Energia ja Vesi Oy
Palvelusta vastaaNapapiirin Energia ja Vesi Oy
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Napapiirin Energia ja Vesi Oy
Päivitetty: 1.6.2021