suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Uravalmennus

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Uravalmennuksessa saat tietoa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkeyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen. Valmennus auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja uuden suunnan urallasi.

Valmennuksen aikana laadit itsellesi toteuttamiskelpoisen ura- ja työllistymissuunnitelman. Lisäksi voit suorittaa valmennuksen aikana osaamispassin, esimerkiks ...

Toimi näin

Keskustele uravalmennukseen osallistumisesta TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntijan kanssa.

Kenelle ja millä ehdoin

Uravalmennus on sinulle sopiva palvelu, jos sinulta puuttuu ammatillinen koulutus, harkitset alan vaihtoa, palaat takaisin työelämään tai harkitset yrityksen perustamista.

Voit osallistua uravalmennukseen, kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluihin ja keskustellut osallistumisesta TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntijan kanssa.

Palvelun toteuttaa

Työ- ja elinkeinotoimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Hämeen TE-toimisto, Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Lapin työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto, Satakunnan työ- ja elinkeinotoimisto

Palvelusta vastaa

Työ- ja elinkeinotoimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 10.8.2023