suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Paimion kaupunki

Urasuunnittelu

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Urasuunnittelu Paimion kaupungin työvoimapalveluissa toteutetaan henkilökohtaisten tapaamisten muodossa, jotka räätälöidään täysin sinun tarpeisiisi, jolloin tapaamisten sisältö riippuu tarpeistasi ja toiveistasi. Urasuunnittelusta saat potkua työnhakuun ja apua koulutuspaikan löytämisessä. Valmennamme sinua työn hakemisessa ja työnteon aloittamisessa. Autamme työnhaun asiakirjoissa ja sparraamme työhaastatteluun.

Toimi näin

Jos haluat apua työnhakuun liittyvissä asioissa, kuten CV:n ja työhakemuksen laadinnassa ja työpaikkojen etsinnässä, tai sopivan opiskelupaikan löytämiseksi, ota yhteyttä yhteen työvoimasuunnittelijoistamme ja sovimme kanssasi henkilökohtaisen tapaamisen. Jos sinulla on halu ja mahdollisuus sitoutua viikoittaisiin tapaamisiin vähintään kolmen kuukauden ajan, voidaan urasuunnittelu toteuttaa myös kuntouttavan työtoiminnan muodossa.

Kenelle ja millä ehdoin

Urasuunnittelu on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille paimiolaisille ja sauvolaisille, mutta mahdollisuuksien mukaan palvelemme myös työttömyysuhan alla olevia.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPaimion kaupunki
Palvelusta vastaaPaimion kaupunki
Alue Paimio, Sauvo
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Paimion kaupunki
Päivitetty: 13.10.2021