suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Ukonniemi stadion

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Imatran kaupunki
Alue: Imatra
Palvelun kieli: suomi

Ukonniemi stadionilla on voi järjestää kansainvälisen ampumahiihtoliiton standardien mukaisia ampumahiihtokilpailuja. Lisäksi stadionilta lähtee 3,3 kilometriä pitkä rullahiihtorata, 2,5 kilometrin pituinen ensilumenlatu sekä kattava latuverkosto. Stadionilla on hyvät huoltotilat ja aivan äärellä sijaitsevat hotellit, kylpylät ja muut Imatran palvelut vaikka harjoitusleiriä varten.

Ampumahiihtoa varten stadionilla on kolmekymmentäpaikkainen ampumarata. Ampumahiihtostadionin vuoroja voi varata sähköisessä verkkokaupassa. Vuoron voi itse varata sen jälkeen, kun on maksanut kertamaksun tai kausikortin. Varaus pitää tehdä vuorokausi ennen vuoroa. Yhdellä varauksella saa käyttöön kaksi rataa, toinen makuuasetuksilla ja toinen pystyasetuksilla.

Ampumahiihtoon voi tutustua vuorata käyttöönsä kameratekniikkaa hyödyntäviä EcoAims laitteistoja. Niitä saa vuokrata läheiseltä AviaSport Areenalta, Ottelukatu 9.

Ensilumenlatu rakennetaan Imatran Ukonniemi stadionille edellistalvena säilötystä oikeasta lumesta. Ensilumen latu tehdään hiihtokuntoon vuosittain syksyllä heti ensimmäisille pakkasille. Lippuja voi ostaa mm. AviaSport Areenalta ja Imatran Kylpylästä.

Ensilumen ladun lisäksi Ukonniemessä on noin 20 km mittainen latuverkosto kuntohiihtäjille tarkoitetuista laduista SM-tason latuihin. Lisäksi alueella on mukavat ulkoilumaastot ja -reitit upeissa Saimaan rantamaisemissa.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.


Palvelun toteuttaa: 
Imatran kaupunki