suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Seinäjoen kaupunki

Uinninopetus

  • Palvelu
  • Seinäjoki
  • Julkinen palvelu

Liikuntapalvelut järjestää uimakouluja uimataidottomille aikuisille ja kesäisin alkeisuimakouluja lapsille sekä soveltavan uimakoulun ryhmiä. Uimakoulua ja tekniikkaopetusta järjestää myös Seinäjoen Uimarit.

Lisäksi järjestämme myös alakoululaisille ja esikoululaisille opetussuunnitelman mukaista uinninopetusta. Uinninopetusta suunnittelee uintityöryhmä, johon kuuluu opettajia sekä liikuntapalvelujen henkilöstöä.

Koulujen uintiviikkovuorot kiertävät vuosittain ja uintityöryhmä laatii aikataulun aina lukuvuodeksi kerrallaan. Koulu varaa jokaista oppilasryhmää kohden kuusi uintikertaa/ lukuvuosi, kolme uintikertaa syksylle ja keväälle. Lisäharjoitusta tarvitsevat oppilaat käyvät uimassa vapaa-ajallaan huoltajan vastuulla uintipassia käyttämällä. Uintipassin käyttöä valvoo koulu.

Yläkoulujen uinninopetukseen varataan neljä uintikertaa lukuvuodessa jokaista perusliikunnan opetusryhmää varten. Yläkoulujen uintivuorolistan laatii yläkoulun liikunnan yhteysopettaja yhdessä liikunnanopettajien kanssa ja sen hyväksyy uintityöryhmä. Liikunnanopettajat vastaavat uinnin opetuksesta yläkoululaisten uintitunneilla.

Uimakoulut järjestetään Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalolla.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Uimakouluryhmien maksut voimassa olevan hinnaston mukaan. Koulun uinninopetus on oppilaalle ilmaista.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSeinäjoen kaupunki
Palvelusta vastaaSeinäjoen kaupunki
Alue Seinäjoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Seinäjoen kaupunki
Päivitetty: 19.1.2022