suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Työpajatoiminta

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Laukaassa on kaksi työpajaa, joissa järjestetään työpajatoimintaa kaiken ikäisille. Työpajat sijaitsevat kirkonkylällä ja Lievestuoreella.

Työpajajaksolle tullaan ensisijaisesti tekemään jotain työtä ja saamaan siitä työkokemusta. Jaksolla parannetaan elämänhallintaa erilaisilla ryhmätoiminnoilla ja parannetaan työnhakutaitoja. Pajajaksolle osallistuneelle kirjoitetaan osaamistodistuksia mikä auttaa eteenpäin esim. koulutukseen ja työnhakuun.

Pajalle voit tulla työkokeiluun, palkkatukityöhön, kuntouttavaan työtoimintaan, vakuutusyhtiön työkokeiluun tai terveydellisten rajoitteiden todentamiseen. Pajalla voit myös suorittaa yhdyskuntapalvelun, osallistua oppilaitosten työssäoppimisjaksolle tai työelämäjaksolle. Lisäksi pajalla voit suorittaa näyttöjä esim. rakentamisesta.

Toimi näin

Voit tulla itse pajalle kysymään työtä, josta haluat kokemuksia. Voit tulla myös jonkun tahon lähettämänä. Tämän jälkeen selvitellään rahoitus ja vakuutusasiat.

Työpajatoiminnasta vastaa työpajaesimies. Lisätietoja työpajatoiminnasta saa kunnan Työllistämispalvelut-verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Laukaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021