suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Työ- ja elinkeinoministeriö

Työnvälitystilaston tietopalvelu

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Työnvälitystilastosta löydät tilastotietoa TE-toimistojen asiakasrekisterin tiedoista. Keskeisiä tilastoitavia asioita ovat rekisteröityjen työnhakijoiden, erityisesti työttömien työnhakijoiden, tiedot sekä heille tarjottavat palvelut. Lisäksi Työnvälitystilastosta löydät tilastot TE-toimistoihin ilmoitetuista avoimista työpaikoista. Saat käyttöösi edellisen kuukauden tilastot seuraavan kuukauden loppupuolella. Kolmannesvuosittain tuotettavista tilastoista löydät esimerkiksi palveluiden vaikuttavuustietoja eli palveluihin osallistuneiden sijoittumistietoja 3 kuukautta palvelun päättymisen jälkeen. Puolivuosittain ja vuosittain tuotetuista tilastoista löydät puolestaan keskeisten tietojen kertymiä koko kyseiseltä jaksolta. Kaikista tilastotiedoista on käytettävissäsi lukuisia luokittelijoita kuten alue, ikäryhmä, sukupuoli, ammatti ja koulutus. Tilastosta tehdään julkaisuja kuten Työllisyyskatsaus ja vuosijulkaisut myös ruotsiksi ja englanniksi.

Toimi näin

Käytä Työnvälitystilaston tietojen hakemiseen verkkosivuilta löytyviä tilastojulkaisuja kuten Työllisyyskatsausta ja vuosijulkaisuja sekä StatFin -tilastotietokantaa.

Jos et löydä tilastojulkaisuista tai tilastotietokannasta etsimääsi tietoa voit kysyä sitä s-postilla osoitteesta: tyonvalitystilasto@tem.fi. Yksittäiset tiedot saat käyttöösi edellä mainituista palvelukanavista maksutta. Laajat ja säännölliset tietopyynnöt ovat maksullisia niihin käytetyn työajan mukaisesti.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Yksittäiset tiedot saat käyttöösi edellä mainituista palvelukanavista maksutta.

Laajat ja säännölliset tietopyynnöt ovat maksullisia niihin käytetyn työajan mukaisesti.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTyö- ja elinkeinoministeriö
Palvelusta vastaaTyö- ja elinkeinoministeriö
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Työ- ja elinkeinoministeriö
Päivitetty: 22.1.2021