suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Virtain kaupunki

Työntekijän rekrytointi

  • Palvelu
  • Virrat
  • Julkinen palvelu

Virtain kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa yrityksille ja työnantajille avoimen työpaikan täyttämiseen liittyvää rekrytointineuvontaa sekä tietoa alan työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta. Rekrytoinnin asiantuntijat auttavat löytämään työhön oikean osaajan. Työllisyyspalvelut myöntää hakemuksesta erilaisia tukia muun muassa palkkatuki, kun palkattava työntekijä on työtön ja on työllisyyden e ...

Toimi näin

Voit julkaista työpaikkailmoituksen:

  • Kirjautumalla Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan ja laatimalla ilmoituksen palvelun ohjeiden mukaan. Ilmoitus julkaistaan heti TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa. Palvelu näyttää työpaikkaan tehdyt työtarjoukset.
  • Tekemällä ilmoituksen puhelimitse Virtain kaupungin työllisyyspalveluihin
  • Lähettämällä sähköpostia tyollisyyspalvelut@virrat.fi
  • Ilmoittamalla avoimen työpaikan tai palkkatukipaikan verkkolomakkeella, joka löytyy te-palvelut.fi/tyonantajalle- verkkosivuilta.

Yleisneuvontaa työntekijän rekrytoinnista sekä siihen liittyvien verkkoasiointikanavien käytöstä saat myös Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta puh: 0295 020 500

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomat rekrytointipalvelut ovat kaikkien Suomesta työntekijöitä rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden sekä työnantajina toimivien yksityishenkilöiden käytettävissä.

Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko Suomi.fi- tunnuksilla tai TE-toimiston myöntämällä Sopimustyönantajan käyttäjätunnuksella.

Avoimen työpaikan voi ilmoittaa myös ilman tunnistautumista.

Palvelun toteuttaa

Virtain kaupunki

Palvelusta vastaa

Virtain kaupunki
Tekstistä vastaa: Virtain kaupunki
Päivitetty: 1.6.2023