suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lempäälän kunta

Työntekijän rekrytointi

  • Palvelu
  • Lempäälä
  • Julkinen palvelu

Lempäälän kunnan työllisyyspalvelut tarjoaa yrityksille ja työnantajille avoimen työpaikan täyttämiseen liittyvää rekrytointineuvontaa sekä tietoa alan työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta. Rekrytoinnin asiantuntijat auttavat löytämään työhön oikean osaajan. Työllisyyspalvelut myöntää hakemuksesta palkkatukea silloin, kun palkattava työntekijä on työtön ja on työllisyyden edistämisen kuntakoke ...

Toimi näin

Voit julkaista työpaikkailmoituksen:

  • Kirjautumalla Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan ja laatimalla ilmoituksen palvelun ohjeiden mukaan. Ilmoitus julkaistaan heti TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa. Palvelu näyttää työpaikkaan tehdyt työtarjoukset.
  • Tekemällä ilmoituksen puhelimitse Lempäälän kunnan työllisyyspalveluihin
  • Lähettämällä sähköpostia tyollisyyspalvelut@lempaala.fi

Viikonloppuna tai pyhäpäivänä jätetty ilmoitus käsitellään vasta ensimmäisenä arkipäivänä.

Yleisneuvontaa työntekijän rekrytoinnista sekä siihen liittyvien verkkoasiointikanavien käytöstä saat myös Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta puh: 0295 020 500

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomat rekrytointipalvelut ovat kaikkien Suomesta työntekijöitä rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden sekä työnantajina toimivien yksityishenkilöiden käytettävissä.

Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko Suomi.fi- tunnuksilla tai TE-toimiston myöntämällä Sopimustyönantajan käyttäjätunnuksella.

Avoimen työpaikan voi ilmoittaa myös ilman tunnistautumista.

Palvelun toteuttaa

Lempäälän kunta

Palvelusta vastaa

Lempäälän kunta
Tekstistä vastaa: Lempäälän kunta
Päivitetty: 9.2.2023