suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Työnhaun tietopalvelut

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Työnhaku alkaa tiedon hankkimisesta. Kun tiedät, miten työmarkkinat toimivat, on sinun helpompi tehdä ratkaisuja työnhaussasi. Työnhaun tietopalvelut ovat aineistoja, joiden avulla voit itsenäisesti hankkia tietoa työstä, työn hakemisesta, ammateista, ammattialoista ja niiden tulevaisuuden näkymistä.

  • Avoimet työpaikat -hakupalvelussa luet reaaliaikaisia ilmoituksia, joilla työnantajat ja yritykset rekrytoivat työntekijöitä tai hakevat yrittäjäkumppania tai jatkajaa yritykselleen. Työpaikkavahdilla voit tilata viestejä valitsemistasi työpaikoista sähköpostiisi.
  • Vinkkejä työnhakuun -sivuille on koottu työnhakuun liittyviä ohjeita, mm. työhakemuksen ja CV:n kirjoittamisesta sekä työhaastatteluun valmistautumisesta.
  • Ammattibarometri kertoo TE-toimistojen näkemykset keskeisten ammattien kehitysnäkymistä lähitulevaisuudessa. Se voi auttaa sinua kohdentamaan työnhakuasi alueille, joissa on kysyntää osaamisellesi.
  • Työmarkkinatorin Ammattitieto sisältää kuvauksia yli 50 ammattialasta, sadoista ammateista sekä eri ammateissa työtä tekevien haastatteluja ja heidän tarinoitaan omasta urastaan.

Toimi näin

Hae tietoa itsenäisesti netissä. Tietopalvelujen käyttäminen on maksutonta eikä edellytä sinulta työnhakijaksi rekisteröitymistä tai erillisten käyttäjätunnusten hankkimista.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTyö- ja elinkeinotoimisto
Muut vastuuorganisaatiotKeski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Satakunnan työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Hämeen työ- ja elinkeinotoimisto, Lapin työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto, Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelusta vastaaTyö- ja elinkeinotoimisto
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 22.6.2021