suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Työnhaun neuvonta ja ohjaus

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluihin, TE-toimiston tai kuntakokeilun järjestämät työnhaun neuvonta- ja ohjauspalvelut auttavat sinua hakemaan ja löytämään osaamistasi vastaavaa työtä.

TE-toimisto tai kuntakokeilu järjestää sinulle alkuhaastattelun mahdollisuuksien mukaan viiden arkipäivän kuluessa työnhakusi alkamisesta. Alkuhaastattelussa kartoitetaan tilanteesi ja sinulle tehdä ...

Toimi näin

Kun tarvitset yleisneuvontaa liittyen työnhakuun, TE-palvelujen asiakkuuteen, julkisiin työllistymistä edistäviin palveluihin, Työmarkkinatorin tai Oma asiointi -verkkopalvelun käyttöön, soita valtakunnalliseen henkilöasiakkaan yleiseen neuvontapalveluun tai aloita keskustelu chat-palvelun kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Vaikka et olisi asiakkaana TE-palveluissa, voit saada ohjausta ja neuvoja työnhakuun valtakunnallisesta henkilöasiakkaan yleisestä neuvontapalvelusta tai chat-palvelusta.

Palvelun toteuttaa

Työ- ja elinkeinotoimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Hämeen TE-toimisto, Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Lapin työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto, Satakunnan työ- ja elinkeinotoimisto

Palvelusta vastaa

Työ- ja elinkeinotoimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 9.8.2023