suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kokkolan kaupunki

Työnhakuvalmennus

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilu vastaa palvelun tarjoamisesta henkilöille, joiden kotikunta on Kokkola, Kannus, Perho, Kaustinen, Halsua, Lestijärvi, Toholampi tai Veteli, ja jotka kuuluvat työllisyyden edistämisen kuntakokeilun kohderyhmään.

Työnhakuvalmennuksessa saat tukea ja ohjausta työnhakuusi. Työn hakeminen on taito, jota voi opiskella. Työnhakuvalmennuksessa opit

  • hakemaan työ ...

Toimi näin

Jos haluat osallistua työnhakuvalmennukseen, keskustele asiasta kuntakokeilun asiantuntijan kanssa.

Voit jättää yhteydenottopyynnön Oma Asiointi -verkkopalvelussa, soittamalla Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilun alueelliseen palvelunumeroon tai vierailemalla kuntakokeilun toimipaikassa.

Löydät tulevat työnhakuvalmennukset TE-palveluiden tapahtumakalenterista. Valitse rajaukseksi Pohjanmaa.

Voit ilmoittautua työnhakuvalmennukseen myös itse tapahtumakalenterin kautta, mutta muista ilmoittaa siitä kuntakokeilun asiantuntijalle.

Kenelle ja millä ehdoin

Voit osallistua työnhakuvalmennukseen, kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluihin ja keskustellut osallistumisesta kuntakokeilun asiantuntijan kanssa.

Valmennus sopii erityisesti sinulle, jos sinulla on työllistymisen kannalta riittävä koulutus tai työkokemus, mutta työnhakudokumenttisi kaipaavat päivitystä ja haluat ajantasaista tietoa työmarkkinoista.

Palvelusta vastaa

Kokkolan kaupunki
Tekstistä vastaa: Kokkolan kaupunki
Päivitetty: 23.11.2023