suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Forssan kaupunki

Työllisyyspalvelut

  • Palvelu
  • Forssa
  • Julkinen palvelu

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut on Työvoitto.

www.työvoitto.fi

Kattavat palvelut ja palveluohjauksen nuorille alle 30-vuotiaille työttömille työnhakijoille löydät Ohjaamo-palvelupisteestä linja-autoasemalta, ks. yhteystiedot www.työvoitto.fi tai kaupungin verkkosivuilta.

Kattavat palvelut ja palveluohjauksen aikuisille yli 30-vuotiaille työttömille työnhakijoille löydät Työvoitto-palvelupisteestä Kartanonkatu 10:stä, ks. yhteystiedot www.työvoitto.fi tai kaupungin verkkosivuilta

Työnantajille, yrityksille ja yhdistyksille, tarjoamme neuvonnan, työllistämisen ja työvoiman ratkaisut. Neuvomme ja autamme työnantajia erilaisissa tavoissa työllistää ja hoidamme tarvittavan paperityön. Me autamme ja otamme nopeasti yhteyttä! Työvoiton tehtävä on edistää työvoiman löytämistä.

Toimi näin

Nuoret alle 30-vuotiaat asiakkaat löytävät palvelut Ohjaamo-palvelupisteestä, Vapaudenkatu 4, linja-autoaseman 2. kerroksesta. Kaupungin vaihde puh: 03 41 411.

Aikuiset yli 30-vuotiaat asiakkaat löytävät palvelut Työvoitto-palvelupisteestä, Kartanonkatu 10 2. kerroksesta. Kaupungin vaihde puh: 03 41 411.

Löydät kaikki yhteystiedot www.työvoitto.fi

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaForssan kaupunki
Palvelusta vastaaForssan kaupunki
Alue Forssa
Palvelun kieletsuomi, englanti, ruotsi
Tekstistä vastaa: Forssan kaupunki
Päivitetty: 29.7.2019