suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Työllistä taidolla

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Työllistä taidolla on maksuton palvelu, jossa yrittäjä saa neuvontaa työvoiman hankkimisesta ja työnantajuudesta. Tavoitteena on, että yrittäjä pääsee eteenpäin työn hankkimisessa ja mahdolliset työsuhteet tai sopimussuhteet alkavat hyvin. Palvelua yksilöidään sen mukaan, minkälainen työvoiman hankkimisen tapa sopii yrityksen tilanteeseen parhaiten.

Palveluun sisältyy yrittäjän tilanteen ja neuvonnan tarpeen kartoitus, 1-3 tuntia henkilökohtaista neuvontaa ja loppusparraus. Lisäksi osallistuja saa käyttöönsä laajan ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisensä tueksi.

Toimi näin

Palvelun tarjoaa TE-toimisto ja sitä tuottavat yksityiset palveluntuottajat. Osallistuja saa valita palveluntuottajansa itse. Kaikki palveluntuottajat tarjoavat palvelua koko Suomessa vähintään puhelin- ja videoyhteydellä. Alueittain vaihtelee, mitkä palveluntuottajat tarjoavat palvelun henkilökohtaisina tapaamisina.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on suunnattu yksinyrittäjille ja pienille yrityksille,

  • joilla olisi tarvetta työllistää tai teettää työtä, ja jotka tarvitsevat aiheeseen liittyen konkreettista neuvontaa tai
  • jotka ovat tuoreita työnantajia ja toivovat neuvoja työnantajuuteen liittyen.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Muut vastuuorganisaatiotEtelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Lapin työ- ja elinkeinotoimisto, Satakunnan työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto, Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Hämeen työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelusta vastaaTyö- ja elinkeinotoimisto
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 18.5.2020