suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Tutkimustulokset

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Alue

Luoto, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Palvelun kielet ruotsi, suomi

Saat tutkimustuloksesi seuraavasti lääkärisi tarkastettua ja hyväksyttyä tulokset:

Laboratorio ja röntgen eivät koskaan ilmoita tuloksia suoraan potilaalle. Eräät tulokset valmistuvat samana päivänä. Viljelytulokset tulevat 2 - 3 päivän kuluessa, mm. virtsanäyte- ja bakteeriviljelyt. Muuhun laboratorioon lähetettyjen näytteiden tulokset tulevat noin 1 - 2 viikon kuluessa.

Omakanta-palvelu

Nykyisin voit tarkastella tuloksiasi ja potilaskertomustasi Omakanta-palvelussa Tulokset ilmestyvät palveluun 7 - 14 päivän kuluttua sen jälkeen kun yksikkö on saanut tulokset. Omakanta-palvelun kautta voit tarkastella vastauksia kaikkina vuorokaudenaikoina. Jos haluat kuitenkin keskustella tuloksistasi, voit ottaa yhteyden alla olevan mukaisesti. Huomaa, että INR-vastaukset näkyvät Omakannassa, mutta Marevanin annostelumääräykset eivät.

Äitiys-, ehkäisy- ja lastenneuvolat

Emme ilmoita tutkimustuloksiasi pyytämättä, vaan sinun tulee soittaa kuullaksesi tulokset, ellei sinulla ole aikaa varattuna. Soita äitiys-

ja lasten puhelinneuvontaan klo 9 - 14.

Tk-vastaanotot

Emme ilmoita tutkimustuloksiasi pyytämättä, vaan sinun tulee soittaa kuullaksesi tulokset, ellei sinulla ole aikaa varattuna. Soita puhelinneuvontaan klo 10 - 16. Elintapaneuvonta ja diabetesvastaanotto antavat tulokset käynnilläsi, puhelinaikana tai sopimuksen mukaisesti. Sivun oikeassa reunassa on linkki yhteystietoihin.

Osastot ja poliklinikat

Osastohoidon jälkeen ja poliklinikalla käytyäsi sinun tulee ottaa niihin yhteys puhelinaikana, katso osastojen tai poliklinikkojen portaalisivut. Fysiatrian poliklinikalta saat mahdolliset röntgenvastaukset siten, että lääkäri soittaa tai lähettää sinulle kirjeen. Laboratoriotutkimusten vastaukset voi joskus ilmoittaa sairaanhoitaja puhelinaikana. Sivun oikeassa reunassa on linkki yksikköjen yhteystietoihin.

Kotihoidossa saat vastaukset kotihoidon sairaanhoitajalta.

INR-tutkimusten tulokset ja Marevanin annostelumääräyksen saat aina kirjeitse kotiin. INR-hoitaja soittaa, jos annostus muuttuu. Jos haluat tietää vastauksen ja annostelun jo näytteenottopäivänä, voit soittaa puhelinneuvontaan.

Tähystystutkimusten tulokset saat suoraan lääkäriltä ja jos on otettu koepaloja, saat vastauksen kirjeitse 2 - 3 viikon kuluessa.

EEG- ja ENMG-tutkimusten tulokset saat lääkäriltä käynnilläsi, kirjeitse tai puhelimitse.

Huom!

Emme ilmoita tuloksia päivystysaikana (iltaisin, öisin, viikonloppuisin).


Kenelle ja millä ehdoin

Saat tutkimustuloksesi lääkärisi tarkastettua ja hyväksyttyä tulokset.


Palvelun toteuttaa: 
Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto