suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio VTT, Teknologian tutkimuskeskus Oy

Tuotteen ja tuotantoratkaisujen kehityspalvelu

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Yksityinen palvelu

Alue

valtakunnallinen
Palvelun kielet englanti, suomi, ruotsi

Tarjoamme räätälöityjä kehityspalveluja, joilla voimme yhdessä ratkaista yrityksesi tuotekehityksen tai tuotannon haasteita. Toimialan parhaat osaajamme suunnittelevat projektit tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan.

Palvelumme etsii ratkaisut yrityksesi haasteisiin uuden tuotteen tai tuotantoratkaisujen kehittämisessä. Sovellamme useiden teknologia-alueiden osaamistamme sekä uusimpia teknologioita. Yrityksesi tarpeen mukaan voimme linkittää tuote- tai tuotantoteknologian kehittämisen myös liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Tällöin nopeutamme uuden teknologian tuomia liiketoimintahyötyjä.

Palvelumme ovat tuotteen ja tuotannon kehitysprojektit sekä teknologiakonsultointi.

- Yhdistämme osaamisemme lukuisilla eri teknologia-alueilla parantaaksemme kilpailukykyäsi.

- Haemme ratkaisun haasteisiisi: Asiantuntijamme tuntevat teknologiamahdollisuudet niin uusien tuotteiden kehittämisessä kuin tuotantoprosessien tehostamisessa.

- Palvelemme yritystäsi niin yksittäisissä kehitystarpeissa kuin laajoissa hankkeissa.

- Tarjoamme kokonaisvaltaisen toimintamallin: projektin suunnittelu, rahoitusmahdollisuuksien selvitys ja projektin läpivienti.

- Työpajoissa tunnistamme yrityksesi toiminnan kehitysmahdollisuudet ja -haasteet yrityksesi henkilöstön ja VTT:n asiantuntijoiden kanssa.


Toimi näin

Ota yhteyttä VTT:n asiakaspalveluun sähköpostitse tai chatilla


Kenelle ja millä ehdoin

Yritykselle, joka haluaa kehittää tulevaisuuden tuotteita ja maailmanluokan tuotantoa uusimpia teknologioita hyödyntämällä.


Palvelun toteuttaa: 
VTT, Teknologian tutkimuskeskus Oy