suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Porvoon kaupunki

Tukityöllistyminen

  • Palvelu
  • Porvoo
  • Julkinen palvelu

Kaupunki työllistää työ- ja elinkeinotoimiston myöntämällä palkkatuella nuoria sekä pitkäaikaistyöttömiä.

Tuemme sosiaalihuollon asiakkaiden työllistymistä tarjoamalla neuvontaa ja työmahdollisuuksia. Tuettu työllistyminen koskee henkilöä, joka vamman, sairauden, meneillään olevan kuntoutuksen tai muun syyn vuoksi tarvitsee työllistymiseensä erityistukea.

Palkkatuella toteutettavat työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden kesto on pääsääntöisesti kuusi kuukautta. Tavoitteena on palkkatyösuhteen syntyminen.

Kaupunki tukee rahallisesti myös yhdistysten ja järjestöjen työllistämistoimintaa, jos ne työllistävät palkkatuella pitkään työttömänä olleita henkilöitä.

Toimi näin

Jos olet kiinnostunut palkkatuetusta työstä, voit ottaa yhteyttä joko Porvoon kaupungin työllisyyskoordinaattoriin tai työ- ja elinkeinotoimistoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnat tukevat sosiaalihuollon asiakkaina olevien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla neuvontaa ja työmahdollisuuksia. Tuettu työllistyminen koskee henkilöä, joka vamman, sairauden, meneillään olevan kuntoutuksen tai muun syyn vuoksi tarvitsee työllistymiseensä erityistukea. Tukimahdollisuuksista saa tietoa kunnan sosiaalitoimesta. Tavoitteena on palkkatyösuhteen syntyminen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPorvoon kaupunki
Palvelusta vastaaPorvoon kaupunki
Alue Porvoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Porvoon kaupunki
Päivitetty: 4.6.2021