suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Eksote)

Tuettu työllistäminen

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Alue

Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Palvelun kieli: suomi

Tarkoituksenamme on tarjota sinulle yksilöllistä ja henkilökohtaista työvalmentajan tukea koko työllistymiseen tähtäävän palveluprosessin ajan. Tavoitteenamme on sinun työllistyminen palkkasuhteiseen työhön. Työvalmentajan tuki on sinulle ja työnantajallesi maksutonta.


Toimi näin

Hakeudu vammaispalveluihin ottamalla yhteyttä puhelimitse Iso apu -palvelukeskusten ensineuvoon, palveluohjaajiin tai täyttämällä kirjallinen tai sähköinen hakemus.


Kenelle ja millä ehdoin

Palveluamme tarjotaan sinulle, joka olet osatyökykyinen vamman tai sairauden takia ja olet eläkkeensaaja. Ensimmäistä kertaa palveluja hakiessasi tarvitsemme terveydenhuollon todistuksen toimintakyvystäsi.

Palvelu on maksuton.


Tausta ja lainsäädäntö

Kunnat tukevat sosiaalihuollon asiakkaina olevien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla neuvontaa ja työmahdollisuuksia. Tuettu työllistyminen koskee henkilöä, joka vamman, sairauden, meneillään olevan kuntoutuksen tai muun syyn vuoksi tarvitsee työllistymiseensä erityistukea. Tukimahdollisuuksista saa tietoa kunnan sosiaalitoimesta. Tavoitteena on palkkatyösuhteen syntyminen.


Palvelun toteuttaa: 
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Eksote)