suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Tuettu harrastus- ja kerhotoiminta

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Taloudellinen tuki harrastus- tai kerhotoimintaan perustuu sosiaalityöntekijän tai ohjaajan harkintaan ja päätökseen. Tuen tarkoitus on mahdollistaa lapsesi pitkäjänteinen harrastustoiminta sekä tukea lapsesi aktiivista ja sosiaalista arkea. Tukea voitte harkinnan mukaan saada esimerkiksi Naantalin kaupungin vapaa-aikatoimen kerho- ja kurssimaksuihin tai harrastuksen kuluihin, kuten kausimaksuun t ...

Toimi näin

Ota yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi tai sosiaaliohjaajaasi puhelinaikana. Mikäli perheelläsi ei ole voimassaolevaa asiakkuutta, voit ottaa yhteyttä Naantalin palvelutarpeen arvioinneista vastaavaan tiimin.

Tausta ja lainsäädäntö

Lastensuojelun ja muiden sosiaalipalvelujen asiakas voi saada tukea harrastus- tai kerhotoimintaan. Tuen tarkoitus on mahdollistaa pitkäjänteinen harrastustoiminta. Tukea voi saada esimerkiksi kerho- tai kurssimaksuihin tai harrastuksessa välttämättömien välineiden hankintaan.

Myös jotkin yhdistykset ja järjestöt tarjoavat harrastusmahdollisuuksia vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille maksutta tai pienin kustannuksin. Alennuksista kannattaa tiedustella alueen sosiaalitoimesta tai suoraan harrastus- ja kerhotoiminnan järjestäjiltä.

Palvelun toteuttaa

Naantalin kaupunki

Palvelusta vastaa

Naantalin kaupunki
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 31.10.2022