suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Liedon kunta

Tuettu harrastus- ja kerhotoiminta

  • Palvelu
  • Lieto
  • Julkinen palvelu

Tuki myönnetään Liedon sosiaali- ja terveyslautakunnalle osoitetun kirjallisen hakemuksen perusteella osana ehkäisevää työtä. Lapsen, nuoren tai perheen kanssa työskentelevä sosiaalityön ammattihenkilö tekee esityksen tuen myöntämisestä hankittuaan sitä ennen tarpeellisiksi katsomansa tiedot tuen tarpeesta. Esityksen tuen myöntämiseksi voi tehdä myös nuorisotoimen, koulutoimen, varhaiskasvatuksen ja terveyspalveluiden työntekijä tai joku muu lasten ja nuorten kanssa työskentelevä taho. Myös lapsen tai nuoren huoltaja voi hakea taloudellista tukea lapsensa harrastuksiin.

Toimi näin

Hakemuslomake Lähetä hakemus osoitteeseen: Liedon kunta, Perhepalvelut svs. osiaalityöntekijä PL 24, 21421 LIETO

Lisätietoa   

http://www.lieto.fi/fi-FI/Kohderyhmasivut/Helppis__lapset_nuoret_perheet/Vapaaaika

Tausta ja lainsäädäntö

Lastensuojelun ja muiden sosiaalipalvelujen asiakas voi saada tukea harrastus- tai kerhotoimintaan. Tuen tarkoitus on mahdollistaa pitkäjänteinen harrastustoiminta tai muu osallistuminen. Tukea voi saada esimerkiksi kerho- tai kurssimaksuihin tai harrastuksessa välttämättömien välineiden hankintaan.

Myös jotkin yhdistykset ja järjestöt tarjoavat harrastusmahdollisuuksia vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille maksutta tai pienin kustannuksin. Alennuksista kannattaa tiedustella kunnasta tai suoraan harrastus- ja kerhotoiminnan järjestäjiltä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLiedon kunta
Palvelusta vastaaLiedon kunta
Alue Lieto
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Liedon kunta
Päivitetty: 27.7.2021