suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kangasalan kaupunki

Tuettu harrastus- ja kerhotoiminta

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kangasalan kaupungissa lapsiperheiden sosiaalipalveluiden ja lastensuojelun asiakasperheet voivat erityisistä syistä saada taloudellista tukea lapsen harrastuksiin ja niissä tarvittaviin välineisiin sekä kerho- tai kurssimaksuihin.

Toimi näin

Ota yhteyttä joko kaupungin neuvonnan kautta tai suoraan lapsiperheiden sosiaalityöntekijöihin (yhteystiedot kaupungin verkkosivuilla, lapsiperheiden palveluissa). Verkkosivuilla voit ottaa yhteyttä myös "Pyydä apua" -napin kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tukea voidaan myöntää sosiaalisin, taloudellisin tai terveydellisin perustein. Tukea voidaan myöntää myös perhetilanteen tai lapsen yksilöllisen tarpeen mukaan.

Palvelu on maksullinen.

Tausta ja lainsäädäntö

Lastensuojelun ja muiden sosiaalipalvelujen asiakas voi saada tukea harrastus- tai kerhotoimintaan. Tuen tarkoitus on mahdollistaa pitkäjänteinen harrastustoiminta tai muu osallistuminen. Tukea voi saada esimerkiksi kerho- tai kurssimaksuihin tai harrastuksessa välttämättömien välineiden hankintaan.

Myös jotkin yhdistykset ja järjestöt tarjoavat harrastusmahdollisuuksia vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille maksutta tai pienin kustannuksin. Alennuksista kannattaa tiedustella kunnasta tai suoraan harrastus- ja kerhotoiminnan järjestäjiltä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKangasalan kaupunki
Palvelusta vastaaKangasalan kaupunki
Alue Kangasala, Pälkäne
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kangasalan kaupunki
Päivitetty: 30.4.2020