suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Toivo-tiimin vastaanotto

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Toivo-tiimi auttaa sinua, jolla on riski sairastua krooniseen kipuun.

Kipu voi olla moniulotteista ja rajoittaa elämääsi. Fyysisten oireiden lisäksi monet muutkin tekijät voivat pahentaa kivun tunnetta.

Terveyskeskuksen tiimi, johon kuuluu 1 - 2 lääkäriä, 2 fysioterapeuttia ja 2 sairaanhoitajaa, laatii ensin toimintasuunnitelman. Yleensä tarvitaan myös muiden tahojen asiantuntemusta, ja silloin järjestämme vastaanottoajan tai otamme yhteyttä esim. fysiatriin, sosiaalityöntekijään, TE-toimistoon, psykologiin, mielenterveyshuoltoon tai riippuvuusklinikkaan ja pyydämme heidän apuaan. Tarvittaessa he ovat jatkossa mukana tiimissä. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä kipukuntoutuksen kanssa.

Toimi näin

Seulomme kipualttiutta Lintonin kyselylomakkeen avulla. Jos saat kyselyssä yli 50 pistettä, sinulle tarjotaan Toivo-tiimin apua. Saat täyttää kyselylomakkeen fysioterapeutin, mutta tarvittaessa myös lääkärin tai muun hoitohenkilökunnan luona.

Kun kartoitukset on tehty, pidämme yhteisen kokouksen, jossa sovimme sekä sinun että tiimin osalta toimenpiteistä, jotka johtavat asetettuihin tavoitteisiin.

Tavoitteet ja toimenpiteet kirjataan hoitosuunnitelmaan, josta saat kopion. Koordinoiva sairaanhoitaja tai muu yhteyshenkilöksi nimetty henkilö pitää sinuun yhteyttä prosessin aikana, kunnes päätetään, että seuranta lopetetaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Lintonin kyselyssä yli 50 pistettä.

Palvelu on maksullinen.

Laskutamme normaalitaksan mukaiset maksut.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Palvelusta vastaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Alue Luoto, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Palvelun kieletruotsi, suomi
Tekstistä vastaa: Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Päivitetty: 28.7.2020