suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Toimitilat ja yritystontit

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tarvitsetko toimitilan tai tontin yrityksellesi? Autamme yritystäsi löytämään tarpeisiinsa sopivat toimitilat ja teollisuus-, varasto- tai liiketonttivaihtoehdot. Toimimme yhteistyössä kiinteistönvälittäjien, suurimpien yksityisten kiinteistönomistajien sekä seudun kuntien kanssa.

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa tai tonttia Lahden seudulta? Oletko aikeissa vuokrata tai myydä toimitilan tai yritystontin?

Hyödynnä LADECin tarjoamaa maksutonta Lahden seudun toimitilahakemistoa! Toimitilahakemistostamme löydät ja siellä voit ilmoittaa maksutta Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Lahden, Orimattilan ja Padasjoen vapaat liike- ja toimistotilat, varasto- ja teollisuustilat sek ...

Toimi näin

Tutustu ja hyödynnä Lahden seudun toimitilahakemistoa toimitilojen ja tonttien ilmoittamisessa ja hakemisessa.

Mikäli yritystäsi kiinnostaa sijoittuminen Lahteen, Asikkalaan, Hartolaan, Hollolaan, Iittiin, Orimattilaan tai Padasjoelle, ota yhteyttä palvelunumeromme tai chatin kautta. Tarjoamme Lahden seudulle sijoittumisesta kiinnostuneille yrityksille räätälöidyn Lahti All Inclusive -palvelupaketin, jossa on huomioitu kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen.

Kenelle ja millä ehdoin

Lahden seudun toimitilahakemisto esittelee seitsemän LADECin toiminta-alueen kunnan - Lahden, Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Orimattilan ja Padasjoen - monipuolista toimitila- ja tonttitarjontaa.

Palvelun toteuttaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Palvelusta vastaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Tekstistä vastaa: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Päivitetty: 20.12.2023