suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karkkilan kaupunki

Toimitilat ja tontit

  • Palvelu
  • Karkkila
  • Julkinen palvelu

Alue

Karkkila
Palvelun kielet suomi, englanti

Tarvitsetko toimitilan tai tontin yrityksellesi? Autamme yritystäsi löytämään tarpeisiinsa sopivat toimitilat ja teollisuus-, varasto- tai liiketonttivaihtoehdot. Toimimme yhteistyössä kiinteistönvälittäjien, suurimpien yksityisten kiinteistönomistajien sekä seudun kuntien kanssa.

Karkkilan liike- ja toimistotilat sijaitsevat kaupungin ydinkeskustassa Tammelantien, Huhdintien, Harjukadun, Keskuskadun ja Helsingintien varrella. Tarjolla on sekä pienempiä 50 – 100 m2 liiketiloja että muutama isompikin kokonaisuus. Karkkilan tiivis keskusta tekee asioinnin helpoksi, liikkeet löytyvät, sijaitsevat katutasossa ja palvelu toimii. Kaupungin sijainti muihin keskuksiin verrattuna, suosii omalla paikkakunnalla asiointia. Keskustan alueelta löytyvätkin lähes kaikki kuntalaisten tarvitsemat palvelut monipuolisesti.

Teolliseen tuotantoon ja varastointiin sopivia tuotantotiloja löytyy valtatie kahden varrelta Pitkälän, Keskinummen ja Metsämaan teollisuusalueilta sekä keskustasta perinteiseltä Högforsin ruukkialueelta. Högfors-Ruukin alueella Karjaanjoen varrella on vapaana monipuolisesti tuotanto-, toimisto- ja varastotilaa.

Yritykset voivat ilmoittaa vapaista ja vapautuvista toimitiloistaan Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluun, vapaat toimitilat julkaistaan karkkila.fi -sivuilla veloituksetta. Ottakaa yhteyttä kaupungin elinkeinopalveluihin myös silloin, kun olette toimitilaa vailla.

Lisätietoja Karkkilan yrityspalveluista sekä yrityksellenne soveltuvista vapaista toimitiloista ja tonteista löydätte Karkkilan kaupungin verrkosivuilta.


Toimi näin

Lisätiedot

Karkkilan kaupungin elinkeinosihteeri

karkkila.fi - Yrittäminen

toimitilat@karkkila.fi

tontit@karkkila.fi


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Karkkilan kaupunki