suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Toimitilan haku

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Riihimäen kaupunki
Alue: Riihimäki
Palvelun kieli: suomi

Tarvitsetko toimitilan tai tontin yrityksellesi? Autamme yritystäsi löytämään tarpeisiinsa sopivat toimitilat ja teollisuus-, varasto- tai liiketonttivaihtoehdot. Toimimme yhteistyössä kiinteistönvälittäjien, suurimpien yksityisten kiinteistönomistajien sekä seudun kuntien kanssa.

Yritykselle etsitään valmista toimitilaa Riihimäeltä Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n toimitilarekisterien avulla.


Toimi näin

Vapaat toimitilat löydät hakupalvelustamme. Palvelu kattaa sekä liiketilat, teollisuustilat, toimistotilat, varastotilat, ravintolatilat, kahvilatilat, työhuoneet, verstastilat, kuntosalitilat, tilat terveyspalveluihin, asumispalveluihin, ja oikeastaan ihan kaikenlaiset toimitilat!

Jos otat suoraan yhteyttä meihin, voimme organisoida kierroksen sinulle parhaiten sopiviin tilavaihtoehtoihin, ja saat tietoa myös ei-julkisessa myynnissä olevista kohteista. Ja jos ei sopivaa tilaa siltikään löydy, voimme ehkä rakennuttaa sinulle juuri käyttöösi sopivan tilan.

Soita siis: Mika Herpiö 040 500 3345 tai Reima Ojanen 050 401 9005. Voit myös laittaa saman tien sähköpostia mika.herpio@riihimaki.fi tai reima.ojanen@riihimaki.fi tai vaikka molemmille! Palvelumme on maksuton.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)