suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kiuruveden kaupunki

Tilojen vuokrauspalvelu

  • Palvelu
  • Kiuruvesi
  • Julkinen palvelu

Kiuruveden kaupunki vuokraa omistamiaan tiloja yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Tilojen käyttöehdoissa on joitain rajoituksia ja ehtoja.

LIIKUNTATILAT JA -PAIKAT

Useita kaupungin omistamia tiloja voi varata Julius-tilavarausjärjestelmän kautta. Kalenteri on kaikkien vapaasti selattavissa. Yhdistykset voivat anoa käyttöoikeuksia Juliukseen liikuntasihteeriltä. Yksityishenkilöille ei voida myöntää käyttöoikeuksia Juliukseen, mutta he voivat varata tiloja ottamalla ytheyttä liikuntasihteeriin puhelimitse numeroon 040 759 5005. Muista myös tarvittaessa täyttää liikuntasalon kulunvalvontasopimus!

KIURUSALI

Kulttuuritalolla sijaitsevan Kiurusalin varaukset tehdään aina opetus- ja tuotantovastaavan kautta numerosta 040 527 1798.

KAUPUNGINTALON TILAT

Kaupungintalon tiloja ei vuokrata yksityishenkilöille. Rekisteröidyt yhdistykset ja yritykset voivat varata tiloja ottamalla yhteyttä kaupungintalon neuvontaan.

Kaupungintalolta vuokrataan myös etätyöskentelypisteitä, joita voi tiedustella kiinteistöpäälliköltä.

Toimi näin

Ota yhteyttä opetus- ja tuotantovastaavaan, liikuntasihteeriin, kiinteistöpäällikköön tai neuvontaan halutessasi varata tiloja, tai hanki Julius-tunnukset ja tee varaukset järjestelmän kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tilojen käyttöä koskevat ehdot vaihtelevat.

Palvelu on maksullinen.

Tiloista peritään vuokraa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKiuruveden kaupunki
Palvelusta vastaaKiuruveden kaupunki
Alue Kiuruvesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kiuruveden kaupunki
Päivitetty: 15.10.2021