suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kangasalan kaupunki

Tilojen vuokrauspalvelu

  • Palvelu
  • Kangasala
  • Julkinen palvelu

Kangasalan omistamia tiloja ovat tervetulleita vuokraamaan kaikki yritykset ja yhteisöt, seurat ja järjestöt, jotka järjestävät toimintaa ja tapahtumia Kangasalla.

Vuokrattavat tilat, niiden hinnat sekä yhteyshenkilöt löytyvät vuokrattavat tilat ja alueet -sivustoilta.

Vapaana olevista tai vapautuvista toimitiloista voi ilmoittaa Business Kangasala Oy:lle. Business Kangasala ylläpitää listaa vapaista tonteista ja toimitiloista verkkosivuillaan.

Kangasalan kaupungin omistamissa tiloissa ovat voimassa kaupunginhallituksen päättämät pelisäännöt ja hinnat. Ne koskevat tiloja hallintokunnasta tai käyttötarkoituksesta riippumatta.

Toimi näin

Vuokrattavat tilat sekä toimintaohjeet löytyvät vuokrattavien tilojen ja alueiden nettisivuilta. Kaupungin tiloja vuokrataan Timmin kautta.

Vapaana olevista tai vapautuvista toimitiloista voi ilmoittaa Business Kangasala Oy:lle.

Kenelle ja millä ehdoin

Kangasalan omistamia tiloja ovat tervetulleita vuokraamaan kaikki yritykset ja yhteisöt sekä seurat ja järjestöt, jotka järjestävät toimintaa ja tapahtumia Kangasalla.

Palvelu on maksullinen.

Tausta ja lainsäädäntö

Yritykset, yhteisöt ja kuntalaiset voivat tiedustella kunnalta sen omistamia ja sille tiedossa olevia yksityisiä vapaita vuokratiloja. Kunta voi harkintansa mukaan toimia vuokratilojen etsijänä ja välittäjänä alueellaan toimiville yrittäjille ja yhteisöille. Palvelu ei ole lakisääteinen, ja sen tarjonta vaihtelee kunnittain.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKangasalan kaupunki
Palvelusta vastaaKangasalan kaupunki
Alue Kangasala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kangasalan kaupunki
Päivitetty: 27.5.2020