suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Huittisten kaupunki

Tilapäinen kotisairaanhoito

  • Palvelu
  • Huittinen
  • Julkinen palvelu

Tehostetussa kotihoidossa toteutetaan erilaisten infektiosairauksien hoitoa suonensisäisillä antibiooteilla, suonensisäistä nesteytys- ja lääkehoitoa sekä punasolusiirtoja. Palveluun sisältyy lisäksi avanteiden- ja ravintoporttien sekä haavojen-, palovammojen – ja ihonsiirteiden hoitoa. Tehostetun kotihoidon tuella parantumattomasti sairas voi olla kotona elämänsä loppuun saakka. Saattohoidossa omaisen osallistuminen hoitoon on kotihoidon onnistumisen edellytys.

Toimi näin

Ota yhteyttä:

Pohjoinen, etelä, länsi; kotihoidon esimies, puh. 044 560 3219

Kuninkainen, itä; kotihoidon avopalveluohjaaja, puh. 044 560 4246

Kaarirannan rivitalot; Kaarirannan palveluasuntojen avopalveluohjaaja, puh. 050 394 6779

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tilapäisestä tehostetusta kotihoidosta peritään: 12,00 € /enintään 1 käynti vuorokaudessa ja 20,00 €/ 2 käyntiä tai enemmän vuorokaudessa

Tausta ja lainsäädäntö

Kotisairaanhoito on tarkoitettu henkilöille, jotka sairauden tai toimintakyvyn alentumisen vuoksi eivät voi käyttää muita avoterveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluja. Kotisairaanhoito on suunnitelmaan perustuvaa, moniammatillista palvelua. Kotisairaanhoitaja voi esimerkiksi huolehtia lääkehoidosta, kivun- tai haavanhoidosta tai tukea kotona tapahtuvaa saattohoitoa.

Kotisairaanhoidossa käytettävät hoitosuunnitelman mukaiset pitkäaikaisen sairauden hoitoon tarvittavat hoitotarvikkeet sisältyvät hoitoon.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHuittisten kaupunki
Palvelusta vastaaHuittisten kaupunki
Alue Huittinen
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Huittisten kaupunki
Päivitetty: 9.10.2020