suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ulvilan kaupunki

Tietosuoja ja tietosuojavastaava

  • Lupa tai muu velvoite
  • Ulvila
  • Julkinen palvelu

EU:n yleinen tietosuoja-asetusta (GDPR) alettiin soveltaa 25.5.2018. Henkilötietojen käsittelyä ohjaavat EU:n yleinen tietosuoja-asetuksen ohella kansallinen tietosuojalaki. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tavoitteina on korostaa henkilön oikeutta valvoa omien henkilötietojensa käsittelyä ja tuoda läpinäkyvyyttä henkilötietojen käsittelyyn. Tavoitteena on yhdenmukaistaa henkilötietojen käsittely ...

Toimi näin

Tiedot kerätään eri rekistereihin tietojen käyttötarkoitusten mukaan. Rekistereistä on laadittu tietosuojailmoitukset, jotka löytyvät kaupungin verkkosivuilta. Tietosuojasilmoituksissa kerrotaan, kuka on rekisterinpitäjä ja kuka on rekisterin yhteyshenkilö. Tietosuojailmoitus sisältää lisäksi rekisteritietojen käsittelyn tarkoitukset sekä muuta tarpeellista tietoa.

Tietosuojavastaavaan voi olla yhteydessä kaikkeen tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa. Rekisteröity asiakas voi tehdä kirjallisesti rekisteritietojen tarkastuspyynnön, oikaisuvaatimuksen tai poistamisvaatimuksen toimittamalla kaupungin nettisivuilta löytyvät lomakkeet tai vapaamuotoisen hakemuksen tietosuojavastaavalle. Henkilöllisyys on todistettava tietoja luovuttaessa.

Kenelle ja millä ehdoin


Käsittelyaika

Pyyntöön vastataan 2 viikon sisällä, laajempiin 1 kk aikana pyynnön kirjaamisesta.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Ulvilan kaupunki

Palvelusta vastaa

Ulvilan kaupunki
Tekstistä vastaa: Ulvilan kaupunki
Päivitetty: 5.3.2020