suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Tieto- ja neuvontapalvelut työnhausta Euroopassa

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Työnhakuun, työntekoon tai opiskeluun ulkomailla vaikuttaa, hakeudutko EU- tai ETA -maahan vai niiden ulkopuolelle. Ennen kuin aloitat työnhaun ulkomailta, kartoita kielitaitosi ja osaamisesi sekä oman alasi työllisyystilanne maassa, josta olet kiinnostunut.

Tietoa työnhausta ja työhön lähtemisestä Eurooppaan on koottu Työmarkkinatorin Kansainvälisyys-osioon, johon kannattaa tutustua.

EURES on e ...

Toimi näin

Hae ensin tietoa itsenäisesti Työmarkkinatorilta. Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä TE-toimistoon tai kuntakokeiluun. Voit myös lähettää sähköpostia valtakunnalliseen EURES-palveluun osoitteeseen eures(at)te-toimisto.fi. Jos kysymyksesi koskee Eka EURES työpaikka- tai Reactivate and Relocate +35 -hanketta, lähetä sähköpostia osoitteeseen yfej(at)te-toimisto.fi.

Kenelle ja millä ehdoin

Sinun ei tarvitse ilmoittautua työnhakijaksi, jotta saat neuvontaa ja voit osallistua Eka EURES-työpaikka -hankkeeseen, mutta muiden palveluiden käyttäminen edellyttää, että olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluihin.

Työmarkkinatorilla tieto on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kun rekisteröidyt EURES-portaaliin työnhakijaksi, saat käyttöösi lisäpalveluja. EURES-portaali toimii useimmilla eurooppalaisilla kielillä.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Pohjois-Savon TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Etelä-Savon TE-toimisto, Pirkanmaan TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto, Satakunnan TE-toimisto

Palvelusta vastaa

TE-toimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 13.3.2023