suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Aatos.app

Testamentti netistä

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Yksityinen palvelu

Aatos tarjoaa testamentin tekemisen kätevänä nettipalveluna kiinteällä hinnalla. Voit hoitaa koko prosessin ilman lakimiehen tapaamista. Aatoksen lakiapu auttaa aina chatin tai sähköpostin välityksellä. Palvelu pitää huolen, että testamentti täyttää lain muotovaatimukset ja palvelee tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla. Voit laatia testamentin joko yksin tai yhdessä puolisosi kanssa.

Aatos selvittää ensin elämäntilanteesi ja toiveesi esittämällä yksinkertaisia kysymyksiä. Prosessin myöhemmässä vaiheessa palvelu myös kertoo, miten perintösi jakautuisi ilman testamenttia. Voit valita haluatko tehdä testamentin yksin vai yhdessä puolisosi kanssa pariskunnan keskinäisenä testamenttina.

Omistamasi omaisuus ja toiveesi vaikuttavat siihen millainen testamentti sinun kannattaa tehdä. Aatos selvittää tilanteesi ja toiveesi muutamalla kysymyksellä ja suosittelee niiden perusteella sinulle parhaita valintoja testamenttiisi. Sinun ei siis tarvitse tietää mitään testamentin teosta.

Palvelussa on myös mahdollista jakaa omaisuutta tai lisätä uusia perillisiä. Palvelu kerää jaetusta omaisuudesta tarvittavat tiedot testamenttia varten, joten voit olla varma, että kaikki vaadittava tieto on mainittuna testamentissa. Voit itse halutessasi vaikuttaa omaisuuden jakautumiseen tai hyväksyä suoraan palvelun ehdotuksen.

Antamiesi tietojen perusteella Aatos suosittelee sinulle sopivimmat ehdot testamenttiisi. Kaikki ehdot on selitetty auki, joten ymmärrät helposti, mitä ehtoja sinulle suositellaan. Voit halutessasi myös muuttaa ja lisätä ehtoja.

Maksettuasi testamentin voit ladata tarpeisiisi räätälöidyn testamentin itsellesi allekirjoittamista varten. Voit myös halutessasi tilata valtuutuksen tulostettuna kotiin. Testamentti tallentuu Aatokseen ja pääset siihen aina käsiksi sähköpostisi kautta. Testamentin lisäksi saat selkeät ohjeet valtakirjan allekirjoittamista ja todistamista varten.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaAatos Legal Technology Oy
Palvelusta vastaaAatos Legal Technology Oy
Alue Koko Suomi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Aatos.app
Päivitetty: 2.2.2021