suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Salon kaupunki

Terveyskeskussairaalapalvelut

  • Palvelu
  • Salo
  • Julkinen palvelu

Terveyskeskussairaala vastaa potilaan monipuolisesta tutkimuksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta.

Terveyskeskussairaalassa annetaan ympärivuorokautista sairaanhoitoa ja hoivaa, päivittäistä kuntoutusta sekä erillisenä kuntoutuksena että työn ohessa annettavana kuntoutuksena (ns. kuntouttava työote), sekä tarpeen mukaan erityistyöntekijöiden palveluja.

Salon terveyskeskussairaalassa on kolme osastoa: osastot 1 ja 2 sijaitsevat Pääterveysaseman yhteydessä ja TK5 geriatrinen arviointiyksikkö TYKS Salon sairaalan 5. krs tiloissa. Pääterveysaseman osastoilla 1 ja 2 hoidetaan ja tutkitaan sairauksia, annetaan kuntoutusta sairauksien ja leikkausten jälkeen sekä annetaan saattohoitoa parantumattomien sairauksien loppuvaiheessa. Geriatrisessa arviointiyksikössä akuutin sairauden hoidon lisäksi korostuu potilaan toimintakyvyn ja terveydentilan laaja-alaisen arvioinnin merkitys. Laaja-alainen geriatrinen arviointi sisältää vanhusten terveydentilan, toimintakyvyn, kuntoutustarpeen ja elinympäristön moniammatillisen kartoituksen ja hoidon sekä seurannan suunnittelun.

Kenelle ja millä ehdoin

Osastolle tullaan yleensä erikoissairaanhoidosta tai päivystyksestä sekä jonkin verran omalääkärin lähetteellä. Saattohoitopotilaat pääsevät yleensä sovitusti suoraan osastolle.

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSalon kaupunki
Palvelusta vastaaSalon kaupunki
Alue Salo
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Salon kaupunki
Päivitetty: 30.10.2019