suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Terveyskeskuspsykologin palvelut, Naantali

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Kun tarvitset psyykkisen hyvinvointiisi tukea erityisesti elämän kriisitilanteissa, voit ottaa yhteyttä terveyskeskuspsykologiin. Keskustelukäynnit terveyskeskuspsykologin luona antavat mahdollisuuden tilanteidesi selvittämiseen sekä ajatustesi ja tunteittesi jäsentämiseen. Käynnit ovat pääasiassa yksilökäyntejä ja käyntimäärät sovitaan tilanteen mukaan.

Psykologi voi olla mukana myös ryhmämuoto ...

Toimi näin

Ota puhelimitse yhteyttä terveyskeskuspsykologiin, jolloin tilannettasi voidaan arvioida alustavasti. Voit jättää tarvittaessa soittopyynnön puhelinvastaajaan tai puhelinvaihteeseen.

Kenelle ja millä ehdoin

  • Terveyskeskuspsykologin palvelut on tarkoitettu koko väestölle lukuun ottamatta peruskouluikäisiä, joiden psykologipalvelujen tarpeen arvioi koulupsykologi.
  • Terveyskeskuspsykologin palveluja varten et tarvitse lähetettä.

Tausta ja lainsäädäntö

Psykologi auttaa ongelmatilanteissa. Ongelmat voivat liittyä elämän kriiseihin, ihmissuhteisiin, perheeseen, työhön, työttömyyteen tai opiskeluun, elämänhallintaan, terveyteen, jaksamiseen tai muihin huolenaiheisiin. Psykologipalveluita tarjotaan lapsille, nuorille ja kaikenikäisille aikuisille. Palveluihin hakeudutaan terveyskeskuksen kautta.

Keskustelu psykologin kanssa auttaa jäsentämään ongelmia ja löytämään voimia elää eteenpäin. Tuki voi olla lyhyt- tai pitkäaikaista. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Tarvittaessa psykologi ohjaa jatkotutkimuksiin ja lääkärin hoitoon.

Palvelun toteuttaa

Naantalin kaupunki

Palvelusta vastaa

Naantalin kaupunki
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 7.10.2022