suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lohjan kaupunki

Terveysasemat

  • Palvelu
  • Lohja
  • Julkinen palvelu

Terveyskeskuslääkäreiden vastaanotolla hoidetaan sekä äkillisiä että pitkäaikaissairauksia ja laaditaan niihin liittyviä todistuksia ja lausuntoja. Tarvittaessa terveyskeskuslääkäri ohjaa asiakkaan erikoissairaanhoitoon. Hoitajien vastaanotolla annetaan asiakkaille ohjausta ja neuvontaa terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa. Vastaanotoilla mm. poistetaan ompeleita ja annetaan lääkeinjektioita ja rokotuksia. Hoitajien vastaanotolla voidaan tarvittaessa kirjoittaa selvitys sairaudesta.

Toimi näin

Kuntalaisia pyydetään ottamaan ensisijaisesti yhteyttä omaan terveysasemaan puhelimitse. Puhelunne ohjautuu takaisinsoittojärjestelmään, joka tallentaa puhelinnumeronne ja hoitaja soittaa teille takaisin saman vuorokauden aikana (odottakaa sulkematta puhelinta, kunnes järjestelmä on ilmoittanut, että puhelunne on tallentunut). Ajanvarauksen yhteydessä hoitaja arvioi tarvitsemanne vastaanottoajan pituuden ja ammattihenkilön.

Kenelle ja millä ehdoin

Ei tarvita lähetettä

Palvelu on maksullinen.

Hoitajakäynti on maksullinen sairaanhoidollisilta yksilökäynneiltä korkeintaan viisi kertaa kalenterivuoden aikana 18 vuotta täytteneiltä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLohjan kaupunki
Palvelusta vastaaLohjan kaupunki
Alue Lohja
Palvelun kieletenglanti, suomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Lohjan kaupunki
Päivitetty: 26.3.2020