suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pellon kunta

Tenavatupa

  • Palvelu
  • Pello
  • Julkinen palvelu

Matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Tenavatupa avoinna keskiviikkoisin klo 9-14 kirjaston takana sijaitsevassa ryhmätilassa. Tenavatuvalla lasten, vanhempien tai huoltajien on mahdollista viettää mukavaa aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Voit juoda kupillisen kahvia ja syödä lapsen kanssa eväät sekä samalla vaihtaa kuulumisia samassa elämän tilanteessa olevien aikuisten kanssa. Tenavatuvalla on lapsille oma leikkihuone, jossa aika kuluu mukavasti ohjaajan kanssa touhuten.

Toimi näin

Tenavatupa avoinna keskiviikkoisin klo 9-14 kirjaston ryhmätilassa, kaikki lapsiperheet tervetulleita.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Osallistuminen ei vaikuta Kelan maksamaan kotihoidon tukeen.

Tausta ja lainsäädäntö

Avoin varhaiskasvatustoiminta on tarkoitettu erityisesti kotihoidossa oleville lapsille. Lapsenne ja koko perheenne voivat saada hyvinvointinsa tueksi monenlaisia toimintamahdollisuuksia avoimissa päiväkodeissa, leikkipuistoissa ja kerhoissa. Myös pitkäaikaissairailla tai sairaalahoidossa olevilla alle kouluikäisillä on oikeus saada virikkeellistä varhaiskasvatusta.

Kerhotoiminta on ohjattua ja tavoitteellista. Pääpaino on leikillä, ulkoilulla ja turvallisella yhdessäololla. Tarjolla voi olla esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- tai luontokerhoja. Myös vanhemmat voivat osallistua perhekerhojen toimintaan. Koulujen loma-aikoina kerhot pitävät taukoa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPellon kunta
Palvelusta vastaaPellon kunta
Alue Pello
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pellon kunta
Päivitetty: 1.11.2019