suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Eskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tehostettu palveluasuminen

  • Palvelu
  • 32 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilölle, joka tarvitsee hoitoa ja huolenpitoa päivittäisissä toimissaan tai elämänhallinnassaan ympäri vuorokauden.

Laadimme yksilöllisen toimintakyvyn arvioinnin palvelun suunnittelun pohjaksi. Tuemme henkilön toimintakykyä ja osallisuutta kokonaisvaltaisesti. Arvioimme toimintakykyä ja siinä tapahtuvia muutoksia sekä arjen sujuvuutta säännöllisesti.

Käytämme yksilökeskeistä elämänsuunnittelua mahdollistaaksemme henkilön omannäköisen arjen toteutumisen. Laadimme asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa henkilökohtaisen suunnitelman itsemääräämisoikeuden vahvistamiseksi. Tuemme henkilön osallisuutta omassa lähiyhteisössään ja ympäröivässä yhteiskunnassa.

Tuemme jokaista omien vahvuuksien tunnistamisessa ja kehittämisessä. Käytämme tarvittaessa puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Tuemme myös sosiaalisten suhteiden luomisessa ja ylläpitämisessä.

Toimi näin

Palvelua varten tarvitset maksusitoumuksen oman kotikuntasi sosiaalitoimesta.

Voit ottaa yhteyttä myös Eskoon palveluneuvontaan

Perustiedot

Palvelun toteuttaaEskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä
Palvelusta vastaaEskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä
Alue Ähtäri, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Seinäjoki, Soini, Teuva, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vimpeli, Vöyri
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Eskoon Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä
Päivitetty: 19.5.2020