suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Iisalmen kaupunki

Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen vuokraus

  • Palvelu
  • Iisalmi
  • Julkinen palvelu

Iisalmen vuokrattavat tapahtumakentät

Luuniemen juhlakenttä

Alue sijaitsee kaupungin ydinkeskustan ja sataman tuntumassa. Läheisyydessä sijaitsevat mm. Olvi Oluthalli, Maailman Pienin Ravintola Kuappi ja Olutmestari, Lasten Liikennepuisto sekä Olvin tehdas. Juhlakentällä pidetään vuosittain mm. Oluset – olutjuhlat, myös Finlandia-sirkus, tivoli sekä koiranäyttelyt ovat kokeneet Luuniemen o ...

Toimi näin

Tee vuokraushakemus ja toimita se palautusosoitteeseen tai lähetä täytetty lomake kaupungille sähköisesti Suomi.fi-viestit palvelun kautta.

Samassa lomakkeessa on mahdollista tehdä vuokranmaksun vapautushakemus. Perusteena vapautukselle voi olla, että tapahtuman järjestäjä on yleishyödyllinen yhdistys ja tapahtumasta ei aiheudu ylläpitokuluja eikä tapahtumaan osallistumisesta peritä maksuja.

Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen avainten nouto ja palautus Kaupungintalon i-Pointtiin.

Kenelle ja millä ehdoin

Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on kaikki tuotannon toteuttamiseen tarvittavat viranomaisluvat ja että hän noudattaa lainsäädännön ja viranomaisten mahdollisesti asettamia vaatimuksia ja määräyksiä. Vuokralainen ei saa suorittamillaan toimenpiteillä aiheuttaa vuokranantajalle tai kolmansille vahinkoa tai haittaa.

Vuokralainen on velvollinen ylläpitämään vuokraamansa alueen siisteyttä tapahtuman aikana. Kaikki vuokralaisen omistamat rakennukset, laitteet ja laitokset sekä muu omaisuus tulee asentaa niin, ettei niistä ole kenellekään varaa.

Kun vuokra-aika päättyy, vuokralainen on velvollinen viemään pois omistamansa rakennukset, laitteet ja laitokset sekä muun omaisuutensa kahden vuorokauden sisällä viimeisestä esityksestä. Vuokralainen on velvollinen siistimään alueen. Mikäli tässä tarkoitettua vuokralaisen omaisuutta ei ole poistettu alueelta eikä aluetta ole siistitty viikon kuluessa esityskauden päättymisestä, vuokranantajalla on oikeus siirtää vuokralaisen omaisuus tämän lukuun ja laskuttaa vuokralaista tehdystä työstä.

Vuokralaisella ei ole oikeutta alivuokrata tai muutoin luovuttaa vuokra-aluetta tai osaa siitä kolmannelle, ellei vuokranantaja anna tähän kirjallista suostumustaan.

Mikäli vuokran tai muun tähän sopimukseen perustuvan maksun suorittaminen viivästyy, erääntyneille saataville maksetaan korkolain mukainen viivästyskorko eräpäivästä lukien.

Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan siitä, että vuokra-alue ei vuokralaisen toimesta eikä muutoinkaan pilaannu. Mikäli vuokra-alue tai osa siitä on kuitenkin vuokra-aikana jätelain tarkoittamalla tavalla pilaantunut, vuokralainen on velvollinen huolehtimaan alueen puhdistamisesta.

Alueilla ei saa säilyttää eläimiä.

Mikäli vuokralainen laiminlyö tässä tarkoitetun velvollisuutensa, vuokranantajalla on oikeus toteuttaa puhdistaminen vuokralaisen lukuun ja periä toimenpiteestä aiheutuneet kustannukset vuokralaiselta.

Palvelun toteuttaa

Iisalmen kaupunki

Palvelusta vastaa

Iisalmen kaupunki
Tekstistä vastaa: Iisalmen kaupunki
Päivitetty: 13.12.2022