suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Taloustoimisto

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Taloustoimisto on avoinna arkisin klo 8–15.

Taloustoimiston tehtävät koostuvat enimmäkseen kuntayhtymän sisäisistä tukipalveluista (esim. palkanmaksu, kirjanpito, arkistointi, laskujen maksu, henkilöstöhallinta, myynti- ja ostoreskontra).

Toimistosta saa tietoa asiakasmaksuihin liittyvissä asioissa. Toimistosta voi kysellä selvittelyjä maksutaksoihin tai omiin laskuihinsa (esim. mitä lasku koskee tai onko asiakkaalla maksamattomia laskuja).

Asiakas voi maksaa laskunsa taloustoimistoon joko pankkikortilla tai käteisellä. Taloustoimistossa sijaitsee kuntayhtymän ainoa käteismaksupiste. Pankkikorttimaksuja otetaan lisäksi vastaan Harjavallan neuvonnassa, Nakkilan, Kokemäen ja Eurajoen terveysasemalla.

Tarvittaessa taloustoimistosta kirjoitetaan todistuksia asiakkaan terveyskeskusmaksuista esim. Kelaa, sosiaalitoimea tai velkaselvittelyä varten.

Taloustoimisto seuraa asiakkaan maksuja ja huolehtii mahdollisista palautuksista esim. liikasuorituksien tai maksukaton täyttymisen yhteydessä. Taloustoimisto hallinnoi myös saatavien perintää eli maksamattomia laskuja. Kuntayhtymästä ei lähetetä maksumuistutuksia, vaan maksumuistutukset hoitaa Intrum Justitia Oy.

Myös maksukattoasioita voi selvitellä taloustoimistosta, mutta pääsääntöisesti ne on keskitetty terveyskeskussairaalan osastosihteerille.

Taloustoimistosta tiedotetaan eteenpäin myös kuntayhtymän luottamuselinten päätöksiä. Päätökset ovat luettavissa kuntayhtymän nettisivuilla. Asiakkaita koskevat päätökset voivat olla esim. maksumuutoksia, terveysasemien aukioloaikoja, toiminnan väliaikaisia supistamisilmoituksia tms. Lisäksi toimisto huolehtii muustakin tiedotuksesta. Kuntalaisia informoidaan tarvittaessa alueen paikallislehdissä ja nettisivuilla.

Taloustoimisto huolehtii lisäksi maksusitoumuksista hoitohenkilökunnan pyyntöjen mukaan. Maksusitoumuksia voidaan pyytää ulkokuntalaisille heidän omasta kotikunnastaan tai niitä voidaan myöntää muihin terveyskeskuksiin silloin, kun kuntayhtymän asukas joutuu tilapäisesti oleskelemaan jossain muualla.

Taloustoimiston toimipisteessä sijaitsee myös kuntayhtymän johtajan ja henkilöstöpäällikön työpisteet sekä kuntayhtymän sosiaalipalvelut (vammaispalvelut) ja kuntoutusohjaajan vastaanotto.

Toimi näin

Ota yhteyttä taloustoimiston aukioloaikoina ma-pe klo 8-15. Voit soittaa yhteyshenkilöille tai tulla käymään paikan päällä. Yhteyshenkilöt löydät taloustoimiston nettisivulta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKeski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
Palvelusta vastaaKeski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
Alue Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
Päivitetty: 25.2.2022