suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Euran kunta

Syöpäsairaanhoitajan palvelut

  • Palvelu
  • Eura
  • Julkinen palvelu

Satakunnan Syöpäyhdistyksen ja Euran kunnan välisen yhteistyön palveluna syöpäsairaanhoitajan vastaanotto on Euran sote-keskuksessa joka toinen viikko, keskimäärin 2-3 kertaa kuukaudessa. Vastaanotolle et tarvitse lähetettä ja palvelu on maksutonta, myös luomien tarkastukset ovat maksuttomia. Tarvittaessa maksuttomat kotikäynnit ovat myös mahdollisia.

Syöpäsairaanhoitajan vastaanotolle voit hakeutua kun sinulla epäillään syöpädiagnoosia ja epätietoisuus tuo huolta sekä odotusaika tuntuu pitkältä. Voit hakeutua vastaanotolle myös silloin, kun diagnoosi on varmistunut, etkä tiedä mitä nyt tapahtuu tai kun hoidot on jo aloitettu, mutta haluat tietoa syöpähoidoista, sivuvaikutusten hoidosta sekä terveyden tukemisesta. Voit asioida syöpäsairaanhoitajan luona myös läheisenä tai lapsiperheen vanhempana, mikäli joku perheenjäsenistä on sairastunut. Kun syöpähoidot ovat loppuneet ja seurantavaihe mahdollisesti aiheuttaa haasteita sekä haluat tietoa terveyttä tukevasta ja syöpäriskiä pienentävästä elämäntavasta, niin voit tulla keskustelemaan syöpäsairaanhoitajan kanssa.

Jos huomaat iholla muutoksen, mikä huolestuttaa, niin voit varata ajan vastaanotolle. Saat aurinkoterveystietoutta sekä arvion siitä, että tarvitseeko sinun käydä näyttämässä ihomuutosta lääkärille. Rintaproteesin uusimistarpeen ja koon tarkistamista varten voit varata ajan. Myös erilaisista kuntoutusmahdollisuuksista (syöpäkuntoutuskurssit, KELA, STEA), syöpäyhdistyksen jäsenetuuksista ja hoitopäiväkorvauksista sekä vertaistukihenkilöstä ja vertaisryhmistä saat tietoa syöpäsairaanhoitajan vastaanotolta.

Toimi näin

Varaa aikasi syöpäsairaanhoitajalle Satakunnan Syöpäyhdistyksen Porin toimipisteestä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Maksuttomuus ei edellytä Satakunnan Syöpäyhdistyksen jäsenyyttä.

Perustiedot

Palvelusta vastaaEuran kunta
Alue Eura
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Euran kunta
Päivitetty: 23.6.2021