suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Syömishäiriöiden hoito

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Fredrika-klinikka vastaanuorten ja nuorten aikuisten syömishäiriöhoidosta Pietarsaaressa. Fredrika-klinikkaan kuuluvat poliklinikka ja päiväosasto.

Hoitomallimme perustuu syömishäiriöiden kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen. Hoidon perustana on tieto siitä, miten syömishäiriö vaikuttaa sairastuneeseen henkilöön ja myös sairastuneen perheeseen ja läheisiin. Hoidon ydin on syömishäiriötä sairastavan kunnioittava ja ystävällinen kohtaaminen sekä se, että syömishäiriölle ei anneta periksi. Potilaalla on aktiivinen rooli omassa parantumisprosessissaan.

Fredrika-klinikan moniammatillisella henkilökunnalla on laajalti kokemusta syömsihäiriöiden hoidosta. Vastaavana lääkärinä toimii lasten - ja nuorten yksikön ylilääkäri. Syömishäiriöhoito muodostaa osan Pietarsaaren Sosiaali- ja terveysviraston Lasten- ja nuorten yksikköä.

Kenelle ja millä ehdoin

Fredrika-klinikka palvelee ensisijaisesti Pietarsaaren ja sen lähialueiden nuoria ja nuoria aikuisia (11-30 -vuotiaat), mutta meillä on mahdollisuus ottaa vastaan myös yli 30-vuotiaita potilaita. Hoidamme potilaita myös muualta Suomesta. Lisätietoa ulkokuntalaisten hoitomahdollisuuksista saat täältä tai ottamalla meihin yhteyttä.

Hoitoon pääsyyn ei vaadita lähetettä.

Palvelu on maksuton.

Fredrika-klinikan hoito on maksutonta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Palvelusta vastaaPietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Alue Luoto, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy
Palvelun kieletruotsi, suomi
Tekstistä vastaa: Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Päivitetty: 31.7.2020