suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nokian kaupunki

Sydänhoitaja

  • Palvelu
  • Nokia
  • Julkinen palvelu

Sydänohjausvastaanotolla toimii sydänhoitajan ja sydänfysioterapeutin yhteisvastaanotto sydänpotilaille.

Sydänohjausvastaanotolle on mahdollisuus hakeutua, kun sinulla on todettu sepelvaltimotauti, olet sairastanut sydäninfarktin ja olet ollut sydäntoimenpiteessä esim. pallolaajennuksessa, ohitus- tai läppäleikkauksessa. Sinulla on mahdollisuus saada ohjausta myös sydämenvajaatoiminnan-, sydämen rytmihäiriöiden ja harvinaisempien sydänsairauksien hoitoon liittyvissä asioissa.

Ohjauksessa saat tietoa sairaudestasi, sydänterveyttä edistävistä elämäntapamuutoksista, kuntoutusvaihtoehdoista sekä vertaistuki- ja ryhmätoiminnasta.

Tulppa-avokuntoutusryhmä on tarkoitettu sinulle, jolla on todettu sepelvaltimotauti uutena sairautena. Tulpparyhmästä saat tietoa sydänohjauskäynnin yhteydessä, Sydänsairaalan kuntoutussuunnittelijalta ja voit itse tiedustella ryhmään osallistumisesta. Ryhmä on kaksi kertaa vuodessa keväällä ja syksyllä.

Sydänpotilaiden keskustelutyhmä on tarkoitettu uusille ja vanhoille sydänpotilaille sekä heidän läheisilleen. Nokian Uutisten menoinfo-palstalla ilmoitetaan keskusteluryhmän kokoontumisajat. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus tavata sydänhoitaja ja Nokian Sydänyhdistyksen vertaistukihenkilöitä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun saamiseksi tarvitset Sydänsairaalan, lääkärisi tai lähikardiologin suosituksen.

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNokian kaupunki
Palvelusta vastaaNokian kaupunki
Alue Nokia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nokian kaupunki
Päivitetty: 30.6.2021