suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Porin kaupunki

Suun terveydenhuolto

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Julkinen palvelu
Alue: Merikarvia, Pori, Ulvila
Palvelun kieli: suomi

Porin perusturvan suun terveydenhuolto tuottaa suun terveyttä edistäviä, korjaavia ja kuntouttavia palveluita kaiken ikäisille Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille.

Suun terveydenhoitoa ja perushoitoa annetaan eri puolilla Perusturvan yhteistoiminta-alueella olevissa hammashoitoloissa. Hammashoitoloissa tehdään suun ja hammassairauksien tutkimusta ja hoitoa, terveysneuvontaa ja -tarkastuksia.

Odotusaika kiireettömään hoitoon vaihtelee alueittain noin kolmesta kuuteen kuukauteen. Särkypäivystys palvelee kiireellisen hoidon asiakkaita päivittäin.

Perusturvan suun terveydenhuollon ajanvaraus on keskitetty yhteen puhelinnumeroon: 02 621 3625. Sama numero palvelee myös särkypäivystyksen asiakkaita.

Iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä ovat käytössä Hammashoidon päivystyspalvelut, joissa on erilaisia järjestelyjä. Niistä löydät lisätietoja näiltä sivuilta, kun etsit Hammashoidon päivystyspalveluita tai perusturvan nettisivuilta hammashoidon kiireellisen hoidon kohdalta.

https://www.pori.fi/sosiaali-ja-terveys/terveys-ja-sairaalapalvelut/suun-terveydenhuolto


Toimi näin

Perusturvan suun terveydenhuollon ajanvaraus on keskitetty yhteen puhelinnumeroon: 02 621 3625. Sama numero palvelee myös särkypäivystyksen asiakkaita.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Hammashoidosta veloitetaan asiakasmaksuasetuksen mukaisia maksuja.


Tausta ja lainsäädäntö

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset. Tarvittaessa potilas ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon.

Suun terveydenhuollon palvelut toimivat yhteistyössä erikoissairaanhoidon, muun terveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa.


Palvelun toteuttaa: 
Porin perusturva