suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Suun terveydenhuollon päivystys

  • Palvelu
  • 6 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Suun terveydenhuollon päivystyksessä saat hoitoa kiireellisissä särky- ja tapaturmatapauksissa. Tyypillisiä kiireellistä hoitoa vaativia suun alueen vaivoja ovat voimakkaat jatkuvat särkytilat, särkyyn liittyvä turvotus ja kuume tai suun avaamisvaikeudet.

Toimi näin

Omaolon oirearvion avulla voit selvittää, millaista apua vaivasi vaatii ja jättää tarvittaessa sähköisen yhteydenottopyynnön ammattihenkilölle. Vaihtoehtoisesti soita. Ole aina yhteydessä ennen kuin hakeudut hoitoon.

Päivystys arkisin

Kiirehoitoa saat Keusoten alueen hammashoitoloissa. Soita keskitettyyn puhelinpalveluun p. 0192260700, ma-pe klo 7.45–15.

Päivystys iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä

Päivystysluonteista ensiapuhoitoa saat Helsingin Puistosairaalassa (HUS). Soita HUSin suusairauksien päivystykseen p. 09 471 71110, ma-pe klo 15–21 ja la-su klo 8–21.

Päivystys öisin

Päivystysluonteista ensiapuhoitoa saat Haartmanin sairaalassa Helsingissä (HUS). Hakeudu yöpäivystykseen vain välittömässä hoidon tarpeessa, kun hoitoa ei voi siirtää seuraavaan arkipäivän aamuun. Soita ennen hoitoon hakeutumista. Hoidontarpeen arvio tapahtuu Päivystysavun kautta p. 116 117, joka päivä klo 21–8.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun toteuttaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
Päivitetty: 5.5.2023