suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Suomen mallin harrastusryhmät

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Suomen mallin harrastusryhmät tarjoavat lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteydessä omalla koululla. Harrastustoiminta järjestetään koulurakennuksessa tai sen pihapiirissä joko ennen koulupäivää ja sen jälkeen. Toiminnan tavoitteena on tarjota jokaiselle koululaiselle mieluinen, maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Toiminta järjestetään kaupungin vapaa-ajan palveluiden ja koulujen yhteistyönä. Harrastusten ohjaajina toimivat eri toimintamuotojen ja lajien asiantuntijat esimerkiksi paikallisista yhdistyksistä ja seuroista. Ohjaajilla on kokemusta lasten ja nuorten ryhmien ohjaamisesta.

Toimi näin

Lisätietoa ryhmistä ja linkit verkkoilmoittautumiseen löydät Wilmasta. Ryhmistä kerrotaan myös saman alueen nuorisotilan somessa. Voit kysyä lisätietoa harrastustoiminnasta vastaavalta nuorisotoiminnan koordinaattorilta, joka työskentelee Monitoritalo Mondella.

Kenelle ja millä ehdoin

Harrastusryhmät on tarkoitettu peruskoululaisille. Kukin ryhmä on tarkoitettu sen koulun oppilaille, missä toiminta järjestetään.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRovaniemen kaupunki
Palvelusta vastaaRovaniemen kaupunki
Alue Rovaniemi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 19.11.2021