suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Keusote

Sosiaalityö työikäisille

  • Palvelu
  • 6 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Sosiaalipalvelut tarjoavat sinulle tukea, apua ja ohjausta arjenhallinnassa, itsenäisessä selviytymisessä ja ongelmien ennaltaehkäisyssä eri elämäntilanteissa. Ota yhteyttä, mikäli sinusta tuntuu etteivät omat voimasi riitä ja tarvitset konkreettista apua esimerkiksi toimeentuloon, sosiaaliseen hyvinvointiin tai asumiseen. Ensin kanssasi tehdään palvelutarpeen arviointi, minkä perusteella suunnitellaan sinun tilanteeseesi sopivat palvelut ja toimintatavat.

Sosiaalityö on yksilön tai yhteisön tarpeita vastaava sosiaalisen tuen ja palvelujen kokonaisuus, jonka tavoitteena on

- Lieventää elämäntilanteen vaikeuksia.

- Vahvistaa yksilöiden ja perheiden omia toimintaedellytyksiä ja osallisuutta.

- Edistää yhteisöjen sosiaalista eheyttä.

Palvelu sovitetaan yhteen muiden toimijoiden tuen kanssa ja sen toteutumista ja vaikutuksia seurataan. Palvelu toteutetaan yhteistyössä asiakkaan ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Toimi näin

Mikäli avun tarpeesi on kiireellinen, tai jos olet uusi asiakas ja tarvitset ohjausta tai neuvontaa, ota yhteys työikäisten asiakasohjaukseen.

Jos sinulla jo on voimassaoleva asiakkuus ja oma työntekijä aikuissosiaalityössä, ota yhteyttä suoraan häneen.

Jos olet huolissasi läheisestäsi tai muusta henkilöstö, ota yhteys työikäisten asiakasohjaukseen ja tee ilmoitus sosiaalihuollon tuen tarpeen arvioimisesta. Mäntsälän sosiaalitoimisto palvelee myös Pornaisten kuntalaisia.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu 18–64 -vuotiaille henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat vakinaisesti Keusoten alueen kunnissa Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Mäntsälässä, Pornaisissa tai Tuusulassa ja tarvitsevat tukea, neuvoa tai ohjausta erilaisissa elämänhallinnan haasteissa. Yhteyttä voi ottaa itse tai myös toisen henkilön puolesta.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKeusote
Palvelusta vastaaKeusote
Alue Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Keusote
Päivitetty: 26.11.2021