suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Liedon kunta

Sosiaalipäivystys virka-aikana

  • Palvelu
  • Lieto
  • Julkinen palvelu

Virka-aikana kunta vastaa kiireellisistä sosiaalipalveluista oman kuntansa alueella.

Turun seudun sosiaalipäivystys palvelee Liedon kunnan asukkaita tai kunnassa oleskelevia, mikäli he ovat kiireellisten sosiaalipalvelujen tarpeessa virka-ajan ulkopuolella. Turun seudun sosiaalipäivystys vastaa ainoastaan virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin ilmenevään kiireelliseen sosiaalityön tarpeeseen numerossa 112.

Toimi näin

Virka-aikana (ma-to klo 8 -16 ja pe klo 8 – 15) sosiaalipäivystyksen tavoittaa numerosta

040 182 2573 tai hätäkeskuksen kautta numerosta 112. Hätäkeskukseen tulee olla yhteydessä vain akuuteissa kriisitilanteissa.

Virka-ajan ulkopuolella sosiaalipäivystyksestä vastaa Turun sosiaalipäivystys. Yhteyden sosiaalipäivystykseen saa numerosta 02 262 6003 tai hätäkeskuksen kautta numerosta 112.

 

Tausta ja lainsäädäntö

Sosiaalipäivystykseen tulee ottaa yhteyttä, kun tarvitaan esimerkiksi lastensuojeluun, perhekriiseihin, perheväkivaltaan, elämänhallintaan, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää kiireellistä apua. Sosiaalipäivystystä järjestetään ympärivuorokautisesti.

Sosiaalipäivystys toimii yhteistyössä terveydenhuollon päivystyksen, pelastustoimen, poliisin, hätäkeskuksen ja muiden viranomaisten kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLiedon kunta
Palvelusta vastaaLiedon kunta
Alue Lieto
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Liedon kunta
Päivitetty: 9.2.2021