suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Taivalkosken kunta

Sosiaalipäivystys

  • Palvelu
  • Taivalkoski
  • Julkinen palvelu

Sosiaalipäivystykseen voit ottaa yhteyttä, kun lapsen, nuoren, aikuisen, ikäihmisen tai perheen tilanne vaatii kiireellistä neuvontaa tai välitöntä puuttumista. Tilanteet voivat liittyä esimerkiksi väkivaltaan, päihteisiin tai epäilyyn, että lapsesta huolehtiminen on laiminlyöty. Taivalkosken sosiaalitoimisto palvelee sosiaalipäivystysasioissa virka-aikana klo 8-16 välillä ja alueellinen päivystys ...

Toimi näin

Soita kiireellisessä tilanteessa virka-aikana klo 8-16 välillä Taivalkosken sosiaalitoimiston päivystysnumeroon ja virka-ajan ulkopuolella alueellisen sosiaalipäivystyksen numeroon. Mikäli sosiaalipäivystys ei vastaa, soita numeroon 112.

Kenelle ja millä ehdoin

Taloudelliseen apuun ja muihin kiireettömän sosiaalipalvelun tarpeisiin, ohjaukseen tai neuvontaan vastaa Taivalkosken sosiaalitoimiston palveluohjaus virka-aikana.

Tausta ja lainsäädäntö

Sinun tulee ottaa yhteyttä sosiaalipäivystykseen, kun tarvitset esimerkiksi lastensuojeluun, perhekriiseihin, perheväkivaltaan, elämänhallintaan, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää kiireellistä apua. Sosiaalipäivystystä järjestetään ympärivuorokautisesti.

Sosiaalipäivystys toimii yhteistyössä terveydenhuollon päivystyksen, pelastustoimen, poliisin, hätäkeskuksen ja muiden viranomaisten kanssa.

Palvelun toteuttaa

Taivalkosken kunta

Palvelusta vastaa

Taivalkosken kunta
Tekstistä vastaa: Taivalkosken kunta
Päivitetty: 31.10.2022